Podpořte Občanskou poradnu Brno - a přitom Vás to nebude stát ani korunu!

22.10.2019 00:12

 Podpořte, prosíme, Občanskou poradnu Brno, aniž by Vás to cokoliv stálo! O možnosti pomáhat nám přes aplikaci GIVT.cz jsme Vás již informovali. 

Pokud si ve dnech 22. - 24. 10. 2019 stáhnete do svých prohlížečů tzv. Pomocníka, dostaneme za to automaticky hned 50,- Kč, aniž byste museli realizovat jakýkoliv nákup ve Vašich oblíbených e-shopech. 

Stačí kliknout na následující odkaz: bit.ly/50kc-obcanska-poradna-brno

S touto miniaplikací, kterou můžete mít v počítači, tabletu či chytrém telefonu, můžete nakupovat zcela stejně, jako jste zvyklí; aplikace Vás upozorní, zda a jakou částkou z Vašeho nákupu daný e-shop přispívá na dobrou věc z ceny Vašeho nákupu. Vás to však nestojí ani o korunu navíc. Kdykoliv se můžete rozhodnout, kterou z organizací či projektů chcete podpořit svým nákupem.

 

Děkujeme, že nás podporujete v naší práci. 

Tým Občanské poradny Brno 

Stačí kliknout na následující odkaz: https://bit.ly/50kc-obcanska-poradna-brno
 
S touto miniaplikací, kterou můžete mít v počítači, tabletu či chytrém telefonu, můžete nakupovat zcela stejně, jako jste zvyklí, aplikace Vás upozorní, jakou částkou z Vašeho nákupu daný e-shop přispívá na dobrou věc z ceny Vašeho nákupu. Vás to však nestojí ani o korunu navíc. 
 
Děkujeme, že nás podporujete v naší práci. 
Tým Občanské poradny Brno 

 

Zpět

Vyhledávání

© 2011 - 2018 | Občanská poradna Brno